רביולי גבינות | השף מאיר אדוני

השף מאיר אדוני אדוני
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
  • 2  חבילות רביולי גבינות מסדרת השפים
  • 4  עגבניות חלוטות לדקה במים רותחים, מצוננות מיד במי קרח, קלופות וחתוכות לריבועים של ס”מ
  • 1  חציל בינוני קלוף חתוך לקוביות של 3 ס”מ ומטוגן בשמן עמוק
  • 2  פלפל שושקה או גמבה אדומה מטוגנים בשמן עמוק קלופים וחתוכים לקוביות
  • 4  שיני שום פרוסות
  • 1/4  כוס זיתי קלמטה מגולענים חתוכים גס
  • 8  פילה אנשובי חתוכים גס
  • צרור עלי בזיליקום
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם
  • 1  כף חומץ בן יין אדום
  • 1/2  כוס שמן זית
אופן ההכנה:
  • 1.חולטים את הרביולי כ 3 דק בסיר מים רותחים מומלחים מעט.
  • 2.במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את כל החומרים מלבד האנשובי, הזיתים והבזיליקום.
  • 3.אחרי כשלוש דקות מתבלים ומוסיפים את יתר החומרים לעוד 3 דקות.
  • 4.מעבירים את הרביולי ממי הבישול ישירות למחבת.
  • 5.מבשלים כדקה נוספת ומגישים מיד.
  • 6.ניתן ורצוי להוסיף פרמז'ן איכותי מגורר מעל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל