שקשוקה חצילים וגבינת פטה| השפית גק’י אזולאי

שקשוקה חצילים וגבינת פטה- של השפית גק'י אזולאי

ramile
20 דקות | קל | חלבי
מרכיבים
  • שתי צנצנות רוטב עגבניות של גק’י
  • עשר שיני שום קצוצות
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • חציל אחד חתוך לקוביות מטוגנות או אפויות בתנור
  • 1 חב גבינת פטה חתוכה לקוביות
  • 8 ביצים
  • כף פפריקה
  • חמש כפות שמן קנולה
  • חצי כף מלח
  • מעט כמון
אופן ההכנה:
  • 1.שמים בסיר שמן מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה
  • 2.מוסיפים את השום מזהיבים טיפה
  • 3.מוסיפים פפריקה ואת רוטב העגבניות.
  • 4.מערבבים הכל
  • 5.מוסיפים תבלינים ואת החצילים.
  • 6.מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש נמוכה כעשר דק.
  • 7.מוסיפים את הביצים מבשלים עוד עשר דק עם מכסה.
  • 8.מכבים את האש מוסיפים את הגבינה ומכסים לעוד עשר דק.
  • 9.אם רוצים אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה מלמעלה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל