שקשוקה חצילים וגבינת פטה| גקי אזולאי
שקשוקה חצילים וגבינת פטה- של השפית גק'י אזולאי
ramile
20 דקות | קל | חלבי
מרכיבים
- שתי צנצנות רוטב עגבניות של גק’י
- עשר שיני שום קצוצות
- 1 בצל חתוך לקוביות
- חציל אחד חתוך לקוביות מטוגנות או אפויות בתנור
- 1 חב גבינת פטה חתוכה לקוביות
- 8 ביצים
- כף פפריקה
- חמש כפות שמן קנולה
- חצי כף מלח
- מעט כמון
אופן ההכנה:
- 1.שמים בסיר שמן מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה
- 2.מוסיפים את השום מזהיבים טיפה
- 3.מוסיפים פפריקה ואת רוטב העגבניות.
- 4.מערבבים הכל
- 5.מוסיפים תבלינים ואת החצילים.
- 6.מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש נמוכה כעשר דק.
- 7.מוסיפים את הביצים מבשלים עוד עשר דק עם מכסה.
- 8.מכבים את האש מוסיפים את הגבינה ומכסים לעוד עשר דק.
- 9.אם רוצים אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה מלמעלה.