אוזני המן בריאות עם פטנט גאוני | פאולה רוזנברג

אוזני המן לפי המתכון שלי, שמעבר לזה שהוא טעים בטירוף ומכיל מרכיבים בריאים - הוא מכיל טריק גאוני שמקצר את זמן ההכנה ב-80%

פאולה רוזנברג
30 דקות | בינוני | חלבי

רשימת מצרכים

לבצק:

 

  • 200 גרם חמאה או שמן קוקוס
  • 280 גרם קמח כוסמין מלא
  • קורט של מלח ים טחון דק
  • כפית שטוחה של אבקת אפייה
  • 150 גרם סוכר חום
  • ¼ כפית אבקת קינמון (למי שאוהב/ת)
  • 2 כפות חלב סויה לא ממותק
  • אם רוצים בצק שוקולד: להוסיף שתי כפות אבקת קקאו

 

למלית:

  • 14 תמרים מסוג מג’הול
  • 3 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה:

  • 1.לעבד במעבד מזון את החמאה עם הקמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה בפולסים קצרים, עד שנוצרת תערובת פירורית.
  • 2.להוסיף את חלב הסויה, קינמון/קקאו ולהפעיל שוב את מעבד המזון לחצי דקה. להוציא את הבצק וללוש אותו לכדור, לא ליותר מדי זמן!
  • 3.לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעתיים - שלוש.
  • 4.בינתיים לגלען את התמרים ולעבד אותם עם אבקת הקקאו עד לממרח. להוציא ממעבד המזון וליצור "נקניק".
  • 5.כשהבצק מתקרר, להוציא ולרדד לעובי 1 ס"מ.
  • 6.ברגע שיש לנו בצק מרודד ונקניק תמרים וקקאו - מגיע הפטנט הגאוני! את הנקניק עוטפים בגלגול בתוך הבצק, ואז מעצבים בצורה של משולש. מהמשולש חותכים חתיכות לא עבות מאד ומכניסים לאפייה בחום של 180

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל