ביסים של קראנצים מתוקים
ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
1 חבילה בצק פריך מתוק רמי לוי
1 ביצה טרופה
קינמון
סוכר חום
שקדים מולבנים גרוסים
להגשה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- 1.פורסים את הבצק הפריך על תבנית מרופדת עם נייר אפייה.
- 2.מברישים את הבצק בביצה טרופה.
- 3.מפזרים סוכר חום, שקדים וקינמון.
- 4.בעזרת גלגלת פיצה חורצים ריבועים קטנים.
- 5.אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, מצננים מגישים לצד כוס חלב.
- 6.רוצים לגוון? את קוביות הבצק ניתן לחתוך ולקפל לצורה מעניינת יותר כמו בסרטון.