דובשניות

פאולה רוזנברג
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

 

מה צריך?

 

  • חצי כוס קמח שיפון מלא
  • חצי כוס קמח חיטה מלא
  • 1/4 כוס קמח טפיוקה
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 1/4 כוס גרעיני דלעת קלופים טבעיים
  • 1/4 כוס גרעיני חמניה קלופים טבעיים
  • חצי כוס שמן זית
  • 4 כפות דבש

 

 

לקישוט

 

  • 4 כפות תערובת גרעיני שומשום, חמניה ודלעת

 

מה עושים?
  • 1.טוחנים בלהב הפלדה במעבד המזון את הגרעינים בפולסים ומוסיפים את הקמחים, עם אבקת האפיה ומלח.
  • 2.מערבלים את השמן עם הדבש לתערובת אחידה. מוזגים לתוך תערובת הקמחים והגרעינים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3.את הבצק מקררים לפחות שעתיים במקרר עטוף בניילון נצמד.
  • 4.מוציאים את הבצק ומגלגלים לצורת נקניק. חותכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • 5.מסדרים בתבנית של התנור על נייר אפייה משומנת. זורים גרעינים מעל ואופים רבע שעה בחום של 180 מעלות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל