חציל באש גלויה טחינה וחומוס

ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • חציל
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 3/4 כוס מים קרים
  • מעט מלח
  • חצי כפית כמון
  • פפריקה מתוקה
  • 1 שן שום כתושה
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן כוסברה
  • פלפל חריף ירוק
  • 3-4 כפות שמן זית
  • צנוברים
  • שקית גרגרי חומוס מוכנים קפואים או חומוס מושרה 24 שעות ומבושל עוד 3 שעות
הוראות הכנה:
  • 1.מבשלים את החומוסים במעט מים חמים עם שן שום ״מרוסקת״ וחצי כפית כמון.
  • 2.שורפים חציל על אש גלויה. נפרדים מהקליפה ומניחים על צלחת הגשה.
  • 3.טוחנים בקצרה בבלנדר מוט ¾ כוס מים קרים, שן שום, מעט פטרוזיליה, כוסברה ושמן זית ורק לאחר מכן להוסיף את הטחינה הגולמית.
  • 4.מצלחתים את החציל מעל הטחינה.
  • 5.מוציאים מצקת או שתיים של חומוס מבושלים ושן השום שהיתה במים לצלחת נפרדת. מתבלים בשמן זית, מעט צנוברים, ומפזרים מעל המנה. מתבלים בפפריקה מתוקה, פלפל חריף ירוק קצוץ,
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל