כרוב לבן צלוי | אודי ואושר

אושר אידלמן & ואודי ברקן
40 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים

1 כרוב לבן פרוס
רוטב לצלייה
חצי כוס מים
2 כפות שמן זית ישראלי
2 כפות חמאה מומסת
6 כפות עלי טימין טריים
2 כפות סילאן
להגשה [אופציונלי]
טחינה
יוגורט

אופן ההכנה:
  • 1.מחממים תנור ל 220 מעלות על מצב טורבו.
  • 2.מעבירים את פרוסות הכרוב לתבנית תנור.
  • 3.מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הכרוב.
  • 4.צולים בתנור כ- 40 דקות מערבבים פעם אחת באמצע [עד שהכרוב מתרכך ומשחים]
  • 5.מגישים את הכרוב עם טחינה ו/או יוגורט.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל