כרוב לבן צלוי | אודי ואושר
אושר אידלמן & אודי ברקן
40 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
1 כרוב לבן פרוס
רוטב לצלייה
חצי כוס מים
2 כפות שמן זית ישראלי
2 כפות חמאה מומסת
6 כפות עלי טימין טריים
2 כפות סילאן
להגשה [אופציונלי]
טחינה
יוגורט
אופן ההכנה:
- 1.מחממים תנור ל 220 מעלות על מצב טורבו.
- 2.מעבירים את פרוסות הכרוב לתבנית תנור.
- 3.מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הכרוב.
- 4.צולים בתנור כ- 40 דקות מערבבים פעם אחת באמצע [עד שהכרוב מתרכך ומשחים]
- 5.מגישים את הכרוב עם טחינה ו/או יוגורט.
מתכונים נוספים