מאפינס חלבה | פאולה רוזנברג
פאולה רוזנברג
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
מה צריך?
- 2 כוסות קמח כוסמין
- 2 כפיות אבקת אפייה
- חצי כוס סוכר חום
- חצי כוס סילאן
- רבע כוס טחינה גולמית
- 1 ביצה טרופה
- 1 בננה בשלה
לציפוי:
- 100 גרם חלבה מפוררת
- איך מכינים?
אופן ההכנה:
- 1.לערבב את כל החומרים היבשים בקערה, להוסיף את הטחינה, הסילאן, הבננה, הביצה.
- 2.לערבב לתערובת אחידה.
- 3.למלא שקעים של תבנית מאפינס משומנת עד 3/4 הגובה.
- 4.לפזר חלבה מפוררת על כל מאפין
- 5.על חום של 150 מעלות למשך כ-25 דקות