מאפינס חלבה | פאולה רוזנברג

פאולה רוזנברג
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

מה צריך?

 

  • 2 כוסות קמח כוסמין
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • חצי כוס סוכר חום
  • חצי כוס סילאן
  • רבע כוס טחינה גולמית
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 בננה בשלה

 

 

לציפוי:

 

  • 100 גרם חלבה מפוררת
  • איך מכינים?
אופן ההכנה:
  • 1.לערבב את כל החומרים היבשים בקערה, להוסיף את הטחינה, הסילאן, הבננה, הביצה.
  • 2.לערבב לתערובת אחידה.
  • 3.למלא שקעים של תבנית מאפינס משומנת עד 3/4 הגובה.
  • 4.לפזר חלבה מפוררת על כל מאפין
  • 5.על חום של 150 מעלות למשך כ-25 דקות
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל