מטבלים שווים במיוחד ליום העצמאות!

מגוון מטבלים טעימים ליום העצמאות!

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

מטבל עגבניות מרוסקות

  • 12 עגבניות אדומות בשלות בגודל בינוני
  • מיץ מ-1 לימון
  • רבע כוס שמן זית
  • כף שטוחה מלח
  • כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

 

מטבל טחינה 

  • כוס טחינה
  • רבע כפית מלח
  • שלושת רבעי כוס מי קרח
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 שיני שום כתושות

 

מטבל פלפל ירוק חריף

  • 5 יח’ פלפל ירוק חריף
  • 7 שיני שום
  • 1 צרור גדול כוסברה
  • 6 יח’ פלפל שיפקה כבוש חריף
  • 2 כפות מיץ לימון או חומץ
  • 1 כף מים
  • 5 כפיות מלח
  • קורט סוכר
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות שמן זית

 

 

 

 

 

 

 

 

­­­­

 

 

מטבל עגבניות מרוסקות:
  • 1.מגרדים עגבניות על פומפייה או בפולסים במעבד מזון למרקם הרצוי
  • 2.מוסיפים שמן זית, לימון, מלח, פלפל ומגישים.
מטבל טחינה בסיסי:
  • 1.מעבירים את כל הרכיבים לכוס גבוהה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט
  • 2.טחינה צהובה - להוסיף חצי כפית כורכוםטחון
  • 3.טחינה ורודה - להוסיף סלק מבושל וקלוף
  • 4.טחינה ירוקה – עלים מ-1 צרור פטרוזיליה גדול
מטבל פלפל ירוק חריף:
  • 1.טוחנים במטחנת בשר או מעבד מזון את כל הרכיבים מלבד השמנים למרקם "קצוץ דק"
  • 2.מוסיפים את השמנים ומתקנים תיבול
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל