ממרח ירקות ושורשים של חורף
פאולה רוזנברג
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- 2 שיני שום כתושות
- 1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לפרוסות
- 1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לפרוסות
- צרור עלי תרד טריים ושטופים ללא הגבעול
- 1 כפית שמן שומשום קלוי
- 3 כפות שמן זית בכבישה קרה
- 1 כוס כוס שעועית לבנה, קפואה ומופשרת או מבושלת
- ¼ כפית ג’ינג’ר מגורר
- 1 כף רוטב סויה תמרי
- קורט פפריקה חריפה
- כפית פפריקה אדומה
- כפית פלפל שחור
- 2 כפיות מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה:
- 1.מאדים את הבטטה ושורש הפטרוזיליה הקלופים בכלי אידוי
- 2.מעבירים את התבלינים ושאר המרכיבים כולל הבטטה ושורש הפטרוזיליה למעבד המזון וטוחנים לממרח.
- 3.ומורחים על לחם איכותי בתיאבון!