סלוף

ramile
30 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

ל-8 פיתות:

  • 1 ק״ג קמח
  • כפית מלח שטוחה
  • כף שטוחה סוכר
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 600 מ״ל מים קרים
  • מעט שמן זית
אופן הכנה:
  • 1.מערבבים את כל החומרים עד לאיחוד.
  • 2.מכדררים את הבצק לכדורים ומשרים בשמן זית למשך חצי שעה. עדיף להכין לילה קודם ולהשאיר במקרר.
  • 3.פותחים את הבצק עם הידיים לאיזה גודל שרוצים ומניחים על המנגל. לאחר שצד אחד אפוי היטב הופכים צד.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל