סלט אסיאתי עם אבטיח ב-20 שקלים | אושר ואודי
*תמחור המתכון בהתאם להערכת הכמות בלבד.
אושר אידלמן & אודי ברקן
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- 2 גבעולי למון גראס (לא חובה)
- 4 כפות שמן זית
- 2 יח’ חזה עוף (כ-600 גרם)
לסלט
- 3 כוסות אבטיח חתוך לקוביות (כ-רבע אבטיח)
- 10 צנוניות חתוכות לרבעים
- 2 מלפפונים פרוסים
- כוס עלי נענע
- כוס עלי כוסברה
- 1 פלפל צ’ילי אדום חריף קצוץ
- חצי חסה אמריקאית חתוכה גס
לרוטב
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפות מים
- מיץ וקליפה מגוררת מ2 ליים
- 2 שיני שום קלופות
- 3 ס”מ שורש ג’ינג’ר טרי
- 3 כפות רוטב דגים
- 1 פלפל צ’ילי אדום חריף
- 2 כפות סוכר חום
- חצי כפית מלח
להגשה
- חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים
אופן ההכנה:
לעוף:
- 1.קוצצים את גבעולי הלמון גראס ומערבבים עם השמן. משרים את חזות העוף ל10 דקות
- 2.בינתיים מכינים את כל רכיבי הסלט וטוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר.
- 3.מחממים מחבת כבדה וצולים את חזות העוף מכל הצדדים- סה"כ כ-6 דקות.
- 4.מערבבים את הסלט עם הרוטב ומחלקים ל4 קעריות. פורסים את חזות העוף ומניחים בקערות.
- 5.מפזרים בוטנים ומגישים.
מתכונים נוספים