סלט מנגו תאילנדי
אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- רבע כרוב סגול פרוס גס
- 2 מנגו קשים חתוכים לקוביות
- 2 גזרים פרוסים באלכסון
- 1 בצל סגול פרוס
- עלים מצרור בזיליקום
- עלים מצרור נענע
- צרור כוסברה קצוצה
- כוס בוטנים קצוצים
לרוטב
- 4 כפות שמן זית
- 4 כפות מים
- 2 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב דגים
- מיץ וקליפה מגוררת מ2 ליים
- כפית צ’ילי יבש חריף
- 2 שיני שום
- 3 ס”מ שורש ג’ינג’ר טרי
- 3 כפות סוכר חום
- חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
- 1.קוצצים את הירקות לסלט.
- 2.טוחנים את כל רכיבי הרוטב בבלנדר/בלנדר מוט.
- 3.מערבבים את הסלט עם הרוטב.