סלט סלנובה טונה | אודי ואושר

סלט קל להכנה, עשיר בנוגדי חמצון שמגיעים מהעלים הטריים וחלבון איכותי שמגיע מרוטב שמבוסס בעיקר על טונה (!). מוכנים להיות מופתעים?

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

לסלט

  • 1 חסה סלנובה אדומה
  • 1 חסה סלנובה ירוקה
  • 1 צרור סורל

 

לרוטב טונה

  • 1 קופסת טונה (160 גרם) קטנה מסוננת
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף מיונז לייט
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות מים
  • 2 כפות שמן זית בכבישה קרה
  • שליש כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית מלח

 

להגשה

  • 1 כף גרעיני דלעת
אופן ההכנה:
  • 1.מסירים את השורש של החסות והסורל, מסדרים בקערת הגשה.
  • 2.מכניסים לכוס גבוהה את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  • 3.יוצקים מחצית מהרוטב על הסלט (את השאר ניתן לשמור במקרר כיומיים), מערבבים ומפזרים מעל את גרעיני הדלעת.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל