סלט פול ירוק ועגבניות שרי
אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- 400 גרם פול ירוק טרי קפוא (אפשר להשתמש בטרי ואז אין צורך בבישול/הפשרה)
- 2 כוסות עגבניות שרי צבעוניות חצויות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- חצי פלפל צ’ילי אדום חריף פרוס דק
- חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים
- 3 כפות שמן זית
- מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
- 1 כף סילאן
- כפית מלח
אופן ההכנה:
- 1.מעבירים את הפול לקערה ומכסים במים רותחים.
- 2.משרים כדקה ומסננים.
- 3.מעבירים למי קרח ומסננים.
- 4.מערבבים את הפול הירוק עם שאר הרכיבים ומגישים.
- 5.* אם משתמשים בפול ירוק טרי, אין צורך בשלבים 1-3. פשוט מערבבים את כל הרכיבים.
מתכונים נוספים