סלט פול ירוק ועגבניות שרי

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 400 גרם פול ירוק טרי קפוא (אפשר להשתמש בטרי ואז אין צורך בבישול/הפשרה)
  • 2 כוסות עגבניות שרי צבעוניות חצויות
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • חצי פלפל צ’ילי אדום חריף פרוס דק
  • חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
  • 1 כף סילאן
  • כפית מלח
אופן ההכנה:
  • 1.מעבירים את הפול לקערה ומכסים במים רותחים.
  • 2.משרים כדקה ומסננים.
  • 3.מעבירים למי קרח ומסננים.
  • 4.מערבבים את הפול הירוק עם שאר הרכיבים ומגישים.
  • 5.* אם משתמשים בפול ירוק טרי, אין צורך בשלבים 1-3. פשוט מערבבים את כל הרכיבים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל