סלט פסטה, דלעת וענבים

אושר אידלמן & אודי ברקן
20 דק' | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 250 גרם קונכיות פסטה
  • צרור גדול רוקט קצוץ
  • כוס עלי בזיליקום
  • 2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס פיסטוקים קלויים וקלופים – קצוצים
  • 1 כוס ענבים שחורים ללא גרעינים חצויים
  • 200 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות

 

לרוטב

  • 1 שן שום כתושה
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפיות סילאן
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כפית מלח + 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד

 

לסיום (לא חובה)

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות זרעי חרדל

 

אופן ההכנה:
  • 1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2.מכינים את כל חומרי הסלט.
  • 3.מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת/קערה.
  • 4.מחממים מחבת קטנה עם שמן זית ומטגנים את זרעי החרדל עד שמתחילים לקפוץ.
  • 5.מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים עם זרעי החרדל מלמעלה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל