סלט פסטה מקמח מלא | השף אביב משה
השף אביב משה מכין לנו מתכון בריא : פסטה מקמח מלא!
ramile
30 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
- 1/2 ק”ג פסטה קמח מלא
- 5 פלפלים אדומים – קלויים וקלופים, חתוכים לרצועות
- 10 עגבניות מיובשות – חתוכות לרצועות
- 1 קופ’ לבבות דקל פרוסים
- 5 כפות זיתי קלמטה – חתוך
- 3 פלפלי שיפקה – קצוץ
- 200 גר’ קוביות טופו
- שומשום
- צרור עלי סלרי – קצוץ
- צרור עלי פטרוזיליה – קצוץ
- צרור עלי תרד – חתוכים לרצועות
- צרור עלי קייל חלוטים – חתוכים לרצועות
- 3 כפות בצל סגול – קצוץ
- 3 כפות כפות גרעיני חמנייה
- 3 כפות כפות אגוזי מלך שבורים
- 2 כפות כפות גרעיני דלעת
- 2 כפות גפרורי שקדים
- מעט פפריקה מתוקה , כמון , זעתר וכוסברה
- שמן זית
- מיץ לימון
- מלח
אופן הכנה:
- 1.קוצצים את הבזיליקום ואת שאר העלים הטריים.
- 2.מוסיפים בצל סגול קצוץ , עגבניות מיובשות, פלפלים, גמבות, לבבות דקל ואת הפסטה.
- 3.נוסיף צרור עלי קייל חלוטים שיעניקו לסלט טעם מיוחד.
- 4.מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים קוביות טופו, שומשום ואת כל המרכיבים, מתבלים ומקפיצים קצת במחבת.
- 5.מוסיפים את מה שהקפצנו לסלט ומגישים.