עוגיות חמאת בוטנים | פאולה רוזנברג

להיות הורה זה לחפש כל הזמן את הדרך הטובה והפשוטה להיות בשביל הילדים שלנו

פאולה רוזנברג
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1/2 כוס שמן קוקוס
  • כוס חמאת בוטנים
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1.5 כוסות קמח מלא
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס שוקולד צ’יפס – לא חובה
אופן ההכנה:
  • 1.מערבלים עם מטרפה בקערה את שמן הקוקוס וחמאת הבוטנים עם הסוכר לתערובת אחידה.
  • 2.מוסיפים את הקמח והמלח והשוקולד וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק.
  • 3.קורצים עיגולים בקוטר שלושה ס"מ, משטיחים ומסדרין בתבנית מעל נייר אפייה.
  • 4.מעבירים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות . אופים רבע שעה ומניחים להתקרר.
  • 5.אפשר לאפות עם הילדים כל מתכום שאתם אוהבים, כדי להבריא את המתכון אפשר להמיר קמח לבן בקמח מלא, ולהפחית בעשרים אחוזים את כמות הסוכר (תסמכו עלי שיצא מתוק מתוק בכל מקרה). בהצלחה! מוזמנים לכתוב לי מהם המתכונים שאתם אוהבים להכין עם הילדים שלכם.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל