עוגת גבינה בחושה | רון יוחננוב

 

מצרכים-

4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
500 גרם גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
כפית תמצית וניל איכותית
כוס קמח לבן (140 גרם)
שקית אבקת אפייה

אופן הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון או טורבו (ללא קערת מים).
בקערה, טורפים את הביצים יחד עם הסוכר. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך תבנית משומנת ואופים במשך 45 דקות עוד עד שמזהיב מעט. העוגה צריכה להיות מעט רוטטת.
מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל