עוגת תמרים ושקדים עסיסית

עוגת תמרים ושקדים עסיסית. (אינגליש קייק)

3 ביצים
3/4 כוס סוכר חום
קורט מלח
1 כוס שמן
1/2 קופסא ממרח תמרים
2 כוסות קמח תופח מנופה
1 כפית קינמון
1 כוס מים רותחים
שקדים פרוסים לפיזור מעל
אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה
ההכנה:
1. בקערה מניחים ביצים וסוכר וטורפים
2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים מלבד המים הרותחים ומערבבים
3. יוצקים כוס מים רותחים ובוחשים את הבלילה
4. מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומפזרים שקדים פרוסים מעל
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-40 דקות
6. מגישים עם אבקת סוכר מעל

בתאבון 🙂

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל