פטה כבד ללא רגשות אשם | פאולה רוזנברג

החודש, במהפכת הבריאות של רמי לוי, החלטנו להראות לכם שמנות מסורתיות לחג יכולות להיות השראה מדהימה ליצירת מנות טעימות ובריאות שיכולות לשדרג לכם את הארוחה. זה כלל ידוע שאצלי למטבח לא יכנס אף מתכון בריא אם הוא לא יהיה טעים. בטח ובטח אם הוא לא יהיה טעים יותר מהמתכון המקורי.

פאולה רוזנברג
30 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  •  300 גרם עדשים ירוקות: להשרות למשך לילה ואז לבשל כעשרים וחמש דקות, עד שנהיות רכות.
  • שתי חבילות של פטריות מכל סוג, חתוכות לקוביות
  • שלושה בצלים, חתוכים לקוביות
  • שתי ביצים קשות
  • 200 גרם אגוזי מלך
  • שתי שיני שום כתושות
  • רבע כפית כורכום
  • רבע כפית כמון טחון
  • כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • כפית מלח ים
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • 2 כפות שמן זית
מה עושים?
  • 1.מזהיבים את העדשים, הפטריות והבצל כעשר דקות עד הזהבה.
  • 2.מעבירים למעבד מזון (להב פלדה) יחד עם הביצים, האגוזים, התבלינים וקוצצים הכל למחית.
  • 3.מעבירים לתבנית מרובעת או עגולה משומנת. שומרים במקרר עד לאכילה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל