פלאפל בלגי
ramile
40 דק | פרווה | בשרי
רשימת מצרכים
לפלאפל הבלגי: צריך מעבד מזון ומכשיר וואפל בלגי
3 כוסות גרגירי חומוס קפואים מופשרים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1 ביצה
1 כף כמון
1 כפית מלח
3 שיני שום
1 כפית אבקת אפייה
תרסיס שמן
לטופינג:
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
1/2 כף כמון
1/2 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
להגשה:
בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
פלפל חריף ירוק
עגבניות שרי חציות
טחינה בצד
אופן ההכנה:
- 1.טוחנים יחד את כל מרכיבי הפלאפל, אם יש צורך מוסיפים 1/4 כוס מים
- 2.משמנים מכשיר ואפל בלגי ומניחים מהתערובת, סוגרים ואופים
- 3.במחבת רחבה מניחים שמן ובצל קצוץ, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים בשר ותבלינים, מטגנים תוך כדי ערבוב, כ- 7 דקות ומגישים מעל הואפל פלאפל ומקשטים בתוספות
- 4.מגישים לצד טחינה.