פנקייק בטטה ושיבולת שועל

ramile
20 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
    • 1בטטה גדולה (כ-400 גרם), מבושלת או אפויה
    • 2ביצים
    • ⅓ כוסמייפל
    • 2 כפותחמאה
    • 1 כפיתקינמון
    • 1 כפיתתמצית וניל
    • 1 כפיתג’ינג’ר מגורד דק בפומפיה
    • ½ כפיתמלח
    • 1 כוסקמח
    • ½ כוסשיבולת שועל דקה (להכנה מהירה)
    • 1 כפיתאבקת אפייה
    • ½ כפיתסודה לשתייה
    • 1 כוסרוויון
    • חמאה לטיגון
  • להגשה:

    • מייפל
    • שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
  • 1.קולפים את הבטטה ומועכים אותה לפירה חלק, מעבירים לקערה גדולה.
  • 2.מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3.מחממים מחבת גדולה וממיסים בה מעט חמאה. מורידים, באמצעות שתי כפות, עיגולים מהבלילה למחבת החמה ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהפנקייקס זהובים משני הצדדים.
  • 4.מגישים עם שמנת חמוצה וסירופ מייפל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל