פסטה עם רוטב פסטו טופו ירוקים ועגבניות שרי

פסטה עם רוטב טעים ומלא בחלבון מהצומח, שלא דורש בישול. מה שהופך את המנה לסופר פשוטה וזריזה להכנה.

ramile
15 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים

 

  • 400 גרם קונצ’גליוני מחיטת דורום
  • 300 גרם (1 חבילה) טופו משי, מסונן
  • 1 צרור עלי בזיליקום
  • 1/2 צרור עלי כוסברה/פטרוזיליה
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 2 כפות שמרי בירה (אופציונלי)
  • 2 כפות שמן זית
  • 8-10 עגבניות שרי, חצויות

 

להגשה:

 

  • פרמז’ן טבעוני
  • להגשה שמן זית
  • להגשה עלי בזיליקום
איך לבשל:
  • 1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד למצב אל-דנטה.
  • 2.מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הטופו, הבזיליקום, הכוסברה, השום, המלח, שמרי הבירה ושמן הזית וטוחנים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. במידת הצורך פותחים את מכסה מעבד המזון בין לבין ומורידים את הרוטב מהדפנות.
  • 3.מסננים את הפסטה המוכנה ומחלקים בין צלחות הגשה.
  • 4.שמים מעל הפסטה במרכז כל צלחת כמות נדיבה של הרוטב, מפזרים כמה חצאים של עגבניות שרי, מפזרים מעל את הפרמז'ן הטבעוני, מזלפים קצת שמן זית ומפזרים עלי בזיליקום טריים.
  • 5.מגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל