פשטידת בצלים

פאולה רוזנברג
50 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • בצלים אדומים, חתוכים לקוביות
  • צרור בצל ירוק, קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות זרעי צ’יה
  • 300 גרם טופו
  • 200 גרם קשיו טבעי, מושרה למשך 4 שעות
  • 4 כפות שיבולת שועל
  • 2 כפות ממרח שקדים
  • גבינת מוצרלה
  • צרור שמיר קצוץ
  • 3 כפיות מלח ים אטלנטי
  • חצי כפית פלפל לבן לפי הטעם
  • כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
  • 1.משרים את זרעי הצ'יה בחצי כוס מים, משאירים בצד לרבע שעה
  • 2.מזהיבים בכף שמן זית את הבצל האדום עם הבצל הירוק והשום
  • 3.מכניסים למעבד המזון את תכולת המחבת יחד עם הטופו, הקשיו ללא מי ההשרייה, השמיר, ממרח השקדים, שמן זית, שיבולת השועל, התבלינים וזרעי הצ'יה
  • 4.משמנים תבנית פיירקס בינונית עם 1 כף שמן זית, שופכים את תוכן הקערה ומפזרים מעל שמרי בירה.
  • 5.אופים בתנור שחומם מראש (175 מעלות) כ- 50 דקות, עד להשחמה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל