קנלוני ואספרגוס| רון יוחננוב
מצרכים לתבנית 20/30:
חבילת קנלוני
סלסלת עגבניות שרי
150 גרם גבינת פטה
בזילקום טרי
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
למילוי:
אספרגוס טרי
לרוטב:
כוס שמנת מתוקה לבישול או הקצפה
כוס וחצי מים רותחים
2 כפות פסטו איכותי (מתכון לפסטו תמצאו כאן)
מלח / פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו)
ממלאים את הצינורות ב2-3 גבעולי אספרגוס ומניחים במגש.
מפזרים מסביב את העגבניות וגבינת פטה.
בקערה, מערבבים את כל המצרכים לרוטב ויוצקים מעל הצינורות.
מפזרים מעל הכול גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום טריים, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומניום ומכניסים לתנור.
אופים במשך 60 דקות או עד הזהבה.
מגישים חם.
בתאבון