קרקר פיצוחים | רון יוחננוב

מצרכים:
2 כפות צ’יה
כוס מים רותחים
חצי כוס פיצוחים (חמניה / דלעת)
כף קצח
כף סומסום
אפשר גם כף פשטן או פרג
2 כפות קמח כוסמין
2 כפות שמן זית
מלח
שמים בקערה את הציה והמים הרותחים ונותנים לזה לעמוד 10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
משטחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו)
ואופים במשך 40 דקות או עד שמזהיב.
מצננים היטב, שוברים לקרקרים ומגישים.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל