ריבת אתרוג

אכילת אתרוג אחרי סוכות סגולה לרפואה [רש"י במסכת סוכה דף מ"ו]

ramile
20 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1 ק”ג אתרוג
  • 1 ק”ג סוכר
  • כוס מים
אופן הבישול:
  • 1.לשטוף היטב את האתרוגים
  • 2.לחתוך את הפרי ולהשרות במים 24 שעות, יש להחליף את המים לפחות 3 פעמים.
  • 3.מחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
  • 4.לבשל את הפרי עם מי השריה עד שהופך לרך.
  • 5.להוציא את הפרי, לשים בקערה ולשקול
  • 6.לשים בקערה את אותו משקל סוכר . וכוס מים עבור כל ק"ג (או באופן יחסי לפי המשקל)
  • 7.להשרות במשך 24 שעות.
  • 8.לבשל הכל עד שהסוכר והמים הופכים לסירופ
  • 9.ניתן לטחון את הפירות או להשאיר כך, לפי הטעם.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל