ריבת תות דלת סוכר
היום נכין ריבה נפלאה, מהירה ודלת סוכר -אפשר גם לשטוף ולשמור תותים בהקפאה עבור שייקים, רטבים וקינוחים מעולים.
איריס ואלעד
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- כוס תותים שטופים וחתוכים
- כף סוכר
- כף גרעני צ’יה
הכנת הריבה
- 1.על על כוס תותים שטופים וחתוכים
- 2.מוסיפים כף סוכר לבחירה ומערבבים על אש בינונית במשך כ 10 דק'.
- 3.לצנן, לטחון כמה שאוהבים, אפשר להוסיף כף גרעי צ'יה .
- 4.לסגור בצנצנת אטומה ולשמור במקרר