ריבת תות דלת סוכר

היום נכין ריבה נפלאה, מהירה ודלת סוכר -אפשר גם לשטוף ולשמור תותים בהקפאה עבור שייקים, רטבים וקינוחים מעולים.

איריס ואלעד
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • כוס תותים שטופים וחתוכים
  • כף סוכר
  • כף גרעני צ’יה
הכנת הריבה
  • 1.על על כוס תותים שטופים וחתוכים
  • 2.מוסיפים כף סוכר לבחירה ומערבבים על אש בינונית במשך כ 10 דק'.
  • 3.לצנן, לטחון כמה שאוהבים, אפשר להוסיף כף גרעי צ'יה .
  • 4.לסגור בצנצנת אטומה ולשמור במקרר
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל