שיפודי שומר, ברוקולי, כרוב, טופו ופטריות

פאולה רוזנברג
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • כף סילאן תמרים [ללא תוספת סוכר]
  • 2 כפות שמן שומשום קלוי
  • 3 כפות שמן זית בכבישה קרה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 שן שום כתושה
  • מעט ג’ינג’ר טרי מגורד
  • 3 כפות גרגרי שומשום מלא
  • 250 גרם טופו חתוך לקוביות 2 * 2 ס“מ
  • ירקות חתוכים לקוביות 2 * 2 ס“מ : פטריות פורטובלו, שומר, כרוב, פרחי בורוקלי
איך מכינים:
  • 1.מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה
  • 2.משרים את הטופו והירקות במרינדה (להשאיר כשעתיים לפחות, ניתן אפילו כל הלילה במקרר ) ככל שתשרו יותר הם יקבלו טעם עשיר יותר
  • 3.להכין שיפודים - כשהשיפודים מוכנים להניח בכלי מלבני לשפוך את הרוטב ולהכניס לתנור לעשר דקות.
  • 4.אפשר לוותר על השיפודים ופשוט לאפות את הטופו והירקות בתנור יחד עם הרוטב, כ – 25 דקות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל