שניצל טופו | פאולה רוזנברג

פאולה רוזנברג
20 דקות | בינוני | פרווה

רשימת מצרכים:

  • 500 גרם גוש טופו- חתוך לפרוסות דקות
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית חרדל
  • כפית שמן שומשום
  • מלח ים, פלפל שחור
  • פירורי לחם מקמח כוסמין מלא
  • 2 ביצים טרופות

 

אופן ההכנה:

  • 1.להכין מרינדה של שמן זית, חרדל, שמן שומשום ותבלינים.
  • 2.להשרות ללילה את פרוסות הטופו במרינדה.
  • 3.בצלחת אחת שמים: ביצים טרופות עם 2 כפיות שמן זית.
  • 4.בצלחת נוספת שמים פירורי לחם.
  • 5.טובלים את הטופו בביצה, ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם.
  • 6.להניח את השניצלים על ניר אפיה משומן בשמן זית.
  • 7.לחמם תנור מראש לחום 175 ולאפות 20 דקות.
  • 8.להפוך ולהבריש עוד שמן ולאפות עוד 10 דקות.
  • 9.יש לשים לב לא לייבש את השניצל.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל