שניצל טופו | פאולה רוזנברג
פאולה רוזנברג
20 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
- 500 גרם גוש טופו- חתוך לפרוסות דקות
- 2 כפות שמן זית
- כפית חרדל
- כפית שמן שומשום
- מלח ים, פלפל שחור
- פירורי לחם מקמח כוסמין מלא
- 2 ביצים טרופות
אופן ההכנה:
- 1.להכין מרינדה של שמן זית, חרדל, שמן שומשום ותבלינים.
- 2.להשרות ללילה את פרוסות הטופו במרינדה.
- 3.בצלחת אחת שמים: ביצים טרופות עם 2 כפיות שמן זית.
- 4.בצלחת נוספת שמים פירורי לחם.
- 5.טובלים את הטופו בביצה, ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם.
- 6.להניח את השניצלים על ניר אפיה משומן בשמן זית.
- 7.לחמם תנור מראש לחום 175 ולאפות 20 דקות.
- 8.להפוך ולהבריש עוד שמן ולאפות עוד 10 דקות.
- 9.יש לשים לב לא לייבש את השניצל.