תבשיל זוקיני בקלי קלות | מיכל צפיר

חובבת קישואים וזוקיני בפרט אנכי, ההבדל בין השניים שהזוקיני הוא קשה יותר מהקישוא הרגיל וקליפתו כהה יותר. ולכן היום רציתי להראות לכם איך הירק הנפלא הזה יכול להיות תבשיל נהדר ופשוט להכנה. ירוק זה פשוט שמח, פשוט בריא. *תבשיל זוקיני בקלי קלות*

מיכל צפיר
10 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 3 זוקיני בקליפתם חתוכים לפרוסות
  • 1 בצל פרוס גס
  • 2.5 כוסות אפונה (מופשרת או טרייה)
  • 2 כפות שמן זית
  • כף מיץ לימון
  • כשליש כוס עלים ירוקים קצוצים (אפשר נענע, פטרוזיליה, בזיליקום..)
  • מלח, פלפל.
אופן ההכנה:
  • 1.לטגן בלהבה בינונית את הבצל עם השמן ומיץ הלימון ולהזהיב קלות
  • 2.להוסיף את הזוקיני והאפונה ולהמשיך להקפיץ
  • 3.לוודא שהקישואים והאפונים נשארים קריספים ואז להוסיף את התבלינים והעלים הקצוצים
  • 4.לערבב הכל יחד.
  • 5.אפשר לאכול חם וגם קר, לשלב גם פרוסות שקדים קלויים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל