ביצה בקן של השף רון יוחננוב
מתכון קליל שילדים אוהבים
ramile
10 דקות| קל| חלבי
רשימת מצרכים
- 2 פיתות
- בצל גדול
- שמן זית
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
- 1.מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- 2.חותכים בצל לרצועות, מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא זהוב אפשר להוסיף גם פטריות פרוסות.
- 3.חותכים עיגול מהחלק העליון של הפיתה ומשאירים שוליים כך שהפיתה נראית כמו צלחת.
- 4.מפזרים את הבצל המטוגן על פיתה, שוברים מעל ביצה, מלח ופלפל ושולחים לתנור לכ-12 דקות, עד שהביצה מוכנה.