ביצה בקן של השף רון יוחננוב

מתכון קליל שילדים אוהבים

ramile
10 דקות| קל| חלבי

רשימת מצרכים

  • 2 פיתות
  • בצל גדול
  • שמן זית
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • 1.מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  • 2.חותכים בצל לרצועות, מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא זהוב אפשר להוסיף גם פטריות פרוסות.
  • 3.חותכים עיגול מהחלק העליון של הפיתה ומשאירים שוליים כך שהפיתה נראית כמו צלחת.
  • 4.מפזרים את הבצל המטוגן על פיתה, שוברים מעל ביצה, מלח ופלפל ושולחים לתנור לכ-12 דקות, עד שהביצה מוכנה.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל