מאפינס אוכמניות | קרן אביאל

ramile
10 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:

 

מרכיבים?

כוס קמח כוסמין מלא

כוס קמח לבן

חצי כוס סוכר חום (100 גר’)

רבע כפית מלח

3  כפות מיפל

שקית אבקת אפיה (10 גר’)

80  גר’ חמאה

2 ביצים

1/2-3/4 כוס חלב

1 וחצי כוסות אוכמניות (טרי/קפוא)

עוד כף סוכר חום

הוראות הכנה
  • 1.הוראות ההכנה פשוטות ביותר!
  • 2.מערבבים את כל החומרים יחד
  • 3.מתחילים מהחומרים היבשים, מוסיפים את השאר, מערבבים היטב היטב. מחלקים לתבניות מאפינס אישיות, מפזרים מעט סוכר חום מעל כול מאפין (זוכרים את הכפית של הסוכר הנוספת במתכון?) מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, ל 25 דקות, או עד אשר המאפינס תופחים ומזהיבים. מוציאים, מצננים מעט ובתיאבון!
נקודות חשובות:
  • 1.שימו לב שאת החמאה צריך להמיס.
  • 2.להוסיף את האוכמניות כשהן קפואות (במידה ומשתמשים בקפואות).
  • 3.לערבב לאחר הוספת האוכמניות בעדינות מבלי לפגוע באוכמנייה, על מנת למנוע צביעה של כל הבלילה.
  • 4.את התבניות חשוב למלא עד החצי מאחר והמאפינס תופחים ועולים.
  • 5.על מנת להוציא את המאפינס מהתבנית כדאי לצנן לטמפרטורת החדר.
  • 6.ניתן לשמור במקרר עד 4-5 ימים בכלי אטום.
  • 7.ניתן להקפיא ולשמור עד 3-4 שבועות
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל