בראוניז

מצרכים :
1 שקית תערובת להכנת בראוניז רמי לוי
2/3 כוס שמן קנולה
3 ביצים גדולות או 4 קטנות
לטופינג: 60 גרם פקאן קצוץ
לגנאש:
200 גרם חמאה
250 גרם שוקולד מריר

לקישוט : מטבעות שוקולד מריר ולבן
ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבראוניז ומעבירים לתבני בינונית משומנת מעט, משטחים ומפזרים פקאן קצוץ
אופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות .
בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים חמאה עם שוקולד מריר ומצפים את הבראוניז
מקשטים במטבעות שוקולד בצבעים שונים ומעבירים לקירור לפני פריסה.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל