בראוניז
מצרכים :
1 שקית תערובת להכנת בראוניז רמי לוי
2/3 כוס שמן קנולה
3 ביצים גדולות או 4 קטנות
לטופינג: 60 גרם פקאן קצוץ
לגנאש:
200 גרם חמאה
250 גרם שוקולד מריר
לקישוט : מטבעות שוקולד מריר ולבן
ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבראוניז ומעבירים לתבני בינונית משומנת מעט, משטחים ומפזרים פקאן קצוץ
אופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות .
בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים חמאה עם שוקולד מריר ומצפים את הבראוניז
מקשטים במטבעות שוקולד בצבעים שונים ומעבירים לקירור לפני פריסה.