דופלקס: שניצל הודו ובטטה

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 8 יח’ שניצלים דקים
  • 2 יח’ בטטות גדולות, קלופות ופרוסות דק לאורכן
  • 1 כף מיונז
  • 1 כף חרדל
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • לציפוי:
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כף עלי תימין
  • 1 כפית מחוקה אבקת שום (לא הכרחי)
  • 1 ביצה טרופה
  • 1/2 כפית מלח
  • שמן לטיגון
אופן הכנה:
  • 1.מערבבים בקערית מיונז חרדל מלח ופלפל. מורחים צד אחד של השניצל ומצמידים אליו פרוסת בטטה.
  • 2.מערבבים בקערה שטוחה פירורי לחם, מלח, תימין ואבקת שום. טובלים כל צמד שניצל – בטטה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם, שוב ביצה ופירורי לחם (אפשר לתבול רק פעם אחת – הציפוי יצא דק יותר).
  • 3.מחממים במחבת שמן חצי עמוק ומטגנים את השניצלים משני הצדדי 3-4 דקות עד שהם זהובים-שחומים, בשר השניצל לבן והבטטה רכה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל