כריך שניצל בולגרית | השף אביב משה

מתכון לכריך שניצל בולגרית!

השף אביב משה
15 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1 טחינה גולמית
  • 1 דלעת שבושלה במים
  • חופן מלח
  • 1 שומר
  • 1 עגבניות מגי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 עלי רוקט
  • לפי הטעם שמן זית
  • לפי הטעם כורכום
  • מלפפונים קטנים
  • 1 בצל סגול
  • 1 לימון
  • 200 גרם גבינה בולגרית – בכר
  • לציפוי קמח
  • לטיגון ביצה
  • לציפוי פירורי לחם
  • 1 שמן לטיגון
  • 1 לחמניה טריה
הוראות הכנה
  • 1.מתחילים בהכנת הטחינה - מוסיפים מים ואת הדלעת המבושלת, מלח ומים ומעט כורכום.
  • 2.עוברים לסלט- שומר, עגבניות, מלפפון, פלפלים, בצל סגול, עלי רוקט ומטבלים את הסלט בשמן זית ומלח.
  • 3.פורסים גבינה בולגרית - מעבירים בקמח , ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע שזוף.
  • 4.לוקחים את הלחמניה הטריה מורחים אותה בטחינה, מעל את השניצל גבינה, חסה ועגבניות. בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל