סופגנית דובאי

מתכון לסופגניות אווריריות

ramile
60 דקות | בינוני | חלבי / פרווה

רשימת מצרכים

  • 1 קילו קמח ללחמים של רמי לוי
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • כוס ושלושה רבעים חלב פושר ( אם הבצק יבש מידי מוסיפים עוד חצי כוס נוזלים )
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים + 1 חלמון  ביצה
  • כף וודקה\ עראק
  • 120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • קורט מלח

למילוי  :

  • 250 מ”ל שמנת להקצפה
  • 1 פודינג שוקולד רמי לוי
  • 1 כוס חלב/ חלב סויה/שקדים/אורז

לקישוט:

  • חופן פיסטוקים
  • חלווה שערות וניל רון יוחננוב.

אופן ההכנה:

  • 1.במיקסר עם וו לישה מניחים קמח , שמרים וסוכר, מוסיפים את החלב את הביצים ומתחילים ללוש, מוסיפים תוך כדי קוביות קטנות של חמאה עד להטמעת החמאה –כשבע דקות לישה.במיקסר עם וו לישה מניחים קמח , שמרים וסוכר, מוסיפים את החלב את הביצים ומתחילים ללוש, מוסיפים תוך כדי קוביות קטנות של חמאה עד להטמעת החמאה –כשבע דקות לישה.
  • 2.מתפיחים כשעה ורבע בקערה מכוסה.
  • 3.לשים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים לכדורים של שווים בגודל של 30\40 גרם.
  • 4.מניחים כל כדור על קוביית נייר אפייה שגוזרים ומרססים מעל תרסיס שמן.
  • 5.מניחים להתפחה מכוסים במגבת דקה כשעה.
  • 6.לאחר שעה מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה שלא תעלה על 160 מעלות - חום נמוך ומטגנים כשלוש סופגניות בכל פעם.
  • 7.מצננים בטמפ' החדר לפני שממלאים במילוי שבוחרים.
  • 8.מקציפים קרם ( פודינג, חלב ושמנת להקצפה) , ממלאים את הסופגניות וקצת מעל.
  • 9.מפזרים פיסטוקים וחלבה מעל.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל