סופגניות דונאטס אפויות | קרן אביאל
קרן אביאל
20 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
יוגורט יווני 6-10% (120 גר)
2 ביצים
2 כפיות אבקת אפייה
כוס קמח לבן
חצי כוס קמח כוסמין (ניתן להמיר בקמח מלא)
חצי כוס סוכר חום או 3 כפות מייפל
2 כפות חמאה מומסת
אופן הכנה:
- 1.בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד, חשוב להגיע למסה אחידה. מכניסים את התערובת לשקית זילוף, ומזליפים לתבנית שקעים של דונאטס (2/3 גובה כי הדונאטס תופחים).
- 2.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, ל 15-20 דקות.
- 3.מוציאים מהתנור, מצננים ושולפים מהתבנית.
- 4.כעת ניתן להזליף ולקשט ואפשר אפילו לאכול ככה, כמו בייגל מתוק וטעים!
- 5.כשאני מכינה סופגניות-דונאטס אני מזליפה שוקולד מריר (ממיסים במיקרו), חמאת בוטנים טבעית (כדאי לחמם מעט לפני) או מפזרת אבקת סוכר.
- 6.כשאני מכינה בייגל-דונאטס אני מוסיפה קצת פחות סוכר ומשתמשת בבייגל לכריכים קטנים.