ספגטי עם כדורי בשר

המנה האיטלקית האהובה מקבלת גרסה חדשה ומיוחדת שמתאימה לאירוח או לארוחת צהריים כשרוצים לשבור את השגרה. מה שמדהים במתכון הזה, שאין פה טיגון של כדורי הבשר וכל המיצים שבהם, שתמיד נשארים במחבת, מחלחלים פנימה לספגטי שסופג את כל הטעמים בזמן האפייה. בינהם גם של הרוטב ששומר על הבשר למעלה שלא יתייבש. ארוחה שלמה בתוך ביס אחד שמכינים בקלי קלות.

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 1/2 חבילה חבילה ספגטי או ספגטיני – רמי לוי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 צנצנת צנצנת רוטב עגבניות עם בזיליקום לפסטה – רמי לוי
  • 2 חלמונים חלמונים (הצהוב)
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • בצל לבן קלוף
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אבקת שום / 2 שיני שום כתוש דק
  • 1/8 כפית בהרט
  • 3 כפות שמן זית
הספגטי:
  • 1.בסיר גדול מחממים הרבה מים וממליחים.
  • 2.מבשלים את הספגטי עד שהוא רך ומסננים.
  • 3.בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד ומערבבים את כל המצרכים של כדורי הבשר.
  • 4.מעבירים את הספגטי לקערה, מוסיפים 2 חלמונים ומערבבים.
  • 5.משמנים בעזרת תרסיס שמן את השקעים בתבנית ומניחים בפנים ספגטי כך שיגיעו עד 3/4 גובה.
  • 6.חוזרים על הפעולה עם שאר הספגטי עד שכל השקעים מלאים
הבשר
  • 1.מכדררים כדורים מהבשר ומניחים באמצע הספגטי.
  • 2.דוחפים מעט פנימה כדי שהספגטי יצמד לדפנות.
  • 3.מניחים מעל כל כדור בשר כף מהרוטב עגבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהפסטה מתחילה לקבל צבע מעט זהוב למעלה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל