עוגיות מגולגלות שוקולד ופיצוחים
מצרכים :
4 כוסות קמח לעוגיות
200 גרם חמאה רכה
1/4 כוס חלב\ מים
1 כפית תמצית וניל
למילוי:
1 צנצנת ממרח שוקולד של המותג
150 גרם אגוזי מלך\ פקאן\ פיסטוק קצוצים
להגשה : אבקת סוכר
ההכנה:
1. מעבדים יחד את מרכיב הבצק לבצק אחיד- לא ללוש יותר מידי ומעבירים בתוך שקית 10 דקות לקירור
2. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק על נייר אפייה
3. מורחים ממרח שוקולד ומפזרים פיצוחים קצוצים מעל
4. מגלגלים לרולדה ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה,
5. יוצרים חתכים לא עד הסוף ואופים בחום של 180 מכלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
6. מוציאים מהתנור ומצננים , מפזרים מעל אבקת סוכר.