עוגת ביסקווטים וכדורי שוקולד

ramile
20 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
  • לכדורי שוקולד:

    • 1תערובת להכנת עוגת שוקולד
    • ½ כוס ממרח שוקולד
    • 3-4 ביסקוויטים מפוררים גס (אפשר עם הידיים)
    • 1 כוס קוקוס טחון
  • לעוגת ביסקוויטים:

    • 2 חבילות שמנת מתוקה 38% (500 מ”ל)
    • 1 כוס חלב
    • 2 כפות סוכר
    • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
    • 1 גביע גבינת שמנת
    • 1 חבילה ביסקוויטים
    • מעט חלב לטבילת הביסקוויטים
אופן ההכנה
לכדורי השוקולד:
  • 1.מכינים עוגה מהתערובת המונכה לפי ההוראות שעל האריזה. ואופים ומצננים.
  • 2.מפוררים בערך חצי מכמות עוגת השוקולד המוכנה, שמים בקערה, מוסיפים חצי כוס ממרח שוקולד ואת הביסקוויטים המפוררים גס (הם יוסיפו מרקם כיפי). מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה. התערובת צריכה להיות לחה ונוחה להכנה של כדורי שוקולד. אם צריך, מוסיפים עוד ממרח שוקולד או מפוררים עוד מהעוגה לפי הצורך.
  • 3.מגלגלים כדורים משליש מתערובת כדורי השוקולד, מצפים בקוקוס ומניחים בצד. את שני שליש הנותרים שומרים להרכבת עוגת הביסקוויטים.
מכינים קרם לעוגה:
  • 1.מקציפים במיקסר את השמנת, הסוכר, החלב, גבינת שמנת והפודינג עד לקבלת קרם יציב.
מרכיבים את עוגת הביסקוויטים:
  • 1.טובלים ביסקוויטים בחלב ומניחים בשכבה אחת בתחתית של תבנית. מורחים מעל מחצית מקרם הגבינה.
  • 2.מפזרים מעל קרם הגבינה שכבה נדיבה מתערובת כדורי השוקולד שנשארה בקערה (ראה סרטון). מניחים מעל את המחצית השניה של קרם הגבינה ומחליקים יפה עם מרית או פלטה. מסדרים מעל את כדורי השוקולד המוכנים שגילגלנו בקוקוס.
מעבירים למקרר ל-6-8 שעות התייצבות לפני שמגישים.
טיפ: מחומרי הגלם שנשארו (עוגת השוקולד, ממרח השוקולד והביסקוויטים) ניתן להכין עוד תערובת לכדורי שוקולד, לגלגל כדורים ולזלול.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל