פרוזן מלון, בננה ויגורט
אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
מצרכים
- 3 בננות בשלות רכות
- 2 כוסות (500 גרם) מלון
- 1 כוס (240 מ”ל) יוגורט עשיר בחלבון
- 1 כף שמן זית
- קורט כורכום
להגשה
- 2 כפות שוקולד לבן קצוץ
- 2 כפות אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
- 1.מקלפים וחותכים את הבננות והמלון. מעבירים למקפיא למספר שעות.
- 2.טוחנים בבלנדר את הפירות הקפואים יחד עם היוגורט , שמן זהזית והכורכום למחית חלקה.
- 3.מעבירים את הפרוזן לכוסות הגשה ומקשטים עם שוקולד לבן ואגוזי לוז קצוצים