פרוזן מלון, בננה ויגורט

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

מצרכים

  • 3 בננות בשלות רכות
  • 2 כוסות (500 גרם) מלון
  • 1 כוס (240 מ”ל) יוגורט עשיר בחלבון
  • 1 כף שמן זית
  • קורט כורכום

 

להגשה

  • 2 כפות שוקולד לבן קצוץ
  • 2 כפות אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
  • 1.מקלפים וחותכים את הבננות והמלון. מעבירים למקפיא למספר שעות.
  • 2.טוחנים בבלנדר את הפירות הקפואים יחד עם היוגורט , שמן זהזית והכורכום למחית חלקה.
  • 3.מעבירים את הפרוזן לכוסות הגשה ומקשטים עם שוקולד לבן ואגוזי לוז קצוצים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל