קציצות עוף תאילנדיות
אושר אידלמן & אודי ברקן
25 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:
לקציצות
- 400 גרם חזה עוף טחון
- 1 כפית שטוחה קורנפלור
- 1 ביצה
- ½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
- 1 שן שום כתושה
- 2 כפות ג’ינג’ר טרי מגורר
- כפית מלח
- 2-3 כפות שמן זית לטיגון הקציצות
לרוטב
- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 2 כפות חומץ אורז
- 1 כף שמן שומשום
- 1 צ’ילי אדום פרוס (אופציונלי)
- חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים את העוף הטחון שאר חומרי הקציצות למעט שמן הזית ומעבירים למקרר ל20 דקות.
- 2.מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד.
- 3.מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים לצד הקציצות.