קציצות עוף תאילנדיות

אושר אידלמן & אודי ברקן
25 דקות | קל | בשרי

רשימת מצרכים:

לקציצות

  • 400 גרם חזה עוף טחון
  • 1 כפית שטוחה קורנפלור
  • 1 ביצה
  • ½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות ג’ינג’ר טרי מגורר
  • כפית מלח
  • 2-3 כפות שמן זית לטיגון הקציצות

 

לרוטב

  • 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 צ’ילי אדום פרוס (אופציונלי)
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים את העוף הטחון שאר חומרי הקציצות למעט שמן הזית ומעבירים למקרר ל20 דקות.
  • 2.מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד.
  • 3.מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים לצד הקציצות.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל