טארט אישי עם כבדי עוף ביין
שף רותם בן מויאל
מה צריך כדי להכין?
- 1.קילו כבדי עוף
- 2.חבילת בצק עלים
- 3.3 בצלים חתוכים לקוביות
- 4.1/2 כוס יין אדום
- 5.1/4 כוס שמן זית
- 6.1 כפית מלח
- 7.1 כפית פלפל שחור
- 8.1 כפית כמון
- 9.חלמון מהול בכף מים להברשה
- 10.להגשה: עירית קצוצה\ טימין טרי.
אופן ההכנה:
- 1.פורסים את בצק העלים על תבנית עם נייר אפייה חותכים למלבנים אישיים ויוצרים בעזרת סכין חתך בצורת מסגרת סביב כל מלבן.
- 2.מברישים את המסגרת בחלבון ואופים ב- 200 מעלות כ- 17 דקות עז הזהבה.
- 3.צולים את הכבדים על אש גלוייה
- 4.במחבת מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הכבדים ואת התבלינים.
- 5.מערבבים ומטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים יין אדום, מבשלים כ- 5 דקות נוספות עד לצמצום ומגישים את הכבדים בתוך המאפה.
- 6.מגישים עם עירית קצוצה מעל.