טוסט טורטייה בציפוי פריך
מאת עוז תלם
מה צריך כדי להכין?
- 1.3 טורטיות
- 2.1 גבינה צפתית מגוררת
- 3.3 פרוסות גבינה צהובה של המותג
- 4.1/2 כוס טבעות זיתים
- 5.גבינה לבנה למריחה
- 6.עגבניות שרי פרוסות
לציפוי:
- 1.2 ביצים טרופות
- 2.פירורי לחם זהובים
- 3.תרסיס שמן
להגשה:
- 1.קטשופ וקורניש
אופו ההכנה:
- 1.יוצרים חתך על רבע טורטייה
- 2.מורחים על כל הטורטייה גבינה לבנה
- 3.מפזרים תוספת שונה על כל רבע טורטייה ומקפלים למשולש
- 4.טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם
- 5.מניחים על תבנית ומרססים בתרסיס שמן
- 6.אופים ב- 200 מעלות כ- 15 דקות עד הזהבה
- 7.*מגישים לצד קטשופ וקורנישים.