צלעות טלה וירקות שורש במרינדה
שף רותם בן מויאל
מה צריך כדי להכין?
- 1.8 צלעות טלה פרוסות
- 2.2 בטטות ארוכות פרוסות לאורכן
- 3.חבילה גזרים צבעוניים שטופים
- 4.2 בצלים חצויים
- 5.3 ראשי שום פרוסים לרוחבם
למרינדה:
- 1.חצי כוס שמן זית
- 2.רבע כוס מייפל
- 3.3 כפות עלי טימין ללא הגבעול
- 4.2 שיני שום כתושות
- 5.כפית מלח גס
- 6.כפית צ'ילי גרוס
- 7.3 כפות דבש
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים את מרכיבי המרינדה
- 2.מצפים את הצלעות והירקות ומניחים בתבנית שטוחה
- 3.אופים בחום של 180 כ- 40 דקות, או עד דרגת ההשחמה שאוהבים