מרק איטלקי גלילי
מה קורה כשהטעמים המיוחדים של איטליה פוגשים את הניחוחות הנעימים של הגליל? המנה הזו תגלה לכם את התשובה
ramile
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
1 חבילה רביולי ארטישוק וגבינות רמי לוי
50 גרם חמאה
כפית אורגנו מיובש רמי לוי
3 כפות שמן זית
10 תחתיות ארטישוק רמי לוי, מופשרות וחתוכות לרבעים
1/2 כוס שמנת לבישול או שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)
ירקות:
2 כוסות עלי בייבי תרד (או תרד ניו זילנדי קצוץ)
2 כפות עלי טימין
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
2 שיני שום כתושות
להגשה:
50 גרם פרמזן מגורר רמי לוי
עלי פטרוזיליה יפים
50 גרם צנוברים רמי לוי, קלויים
מעט סומק
אופן ההכנה:
- 1.בסיר עמוק מטגנים חמאה, שמן זית, בצלים ושום.
- 2.תוך כדי ערבוב מוסיפים את תחתיות הארטישוק, התרד, האורגנו המיובש, הטימין, המלח והפלפל.
- 3.מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים בכיסוי חלקי 40 דקות.
- 4.מוסיפים חצי כוס שמנת לבישול, מביאים לרתיחה, מערבבים ומוסיפים את הרביולי.
- 5.ממשיכים לבשל 5 דקות ללא כיסוי, מידי פעם בוחשים בזהירות סביב הרביולי עד שהם מבושלים לחלוטין.