מרק אסיאתי עם כיסוני עוף

ramile
40 דק | בשרי | קל

רשימת מצרכים:

1כף שמן סומסום
2 כפות שמן קנולה
6 שוקי עוף
סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים (אפשר לשלב גם פטריות מיובשות)
2.5 ליטר מים
4 שיני שום כתושות
2 כפות ג’ינג’ר טרי מגורד
מעט צ’ילי חריף קצוץ דק
3 כפות סויה
מלח (לפי הטעם)

1 חבילת טורטליני עוף
1/2 חבילה פסטה קפואה טליוליני

להגשה:
בצק ירוק חתוכים לטבעות
כוסברה טרייה קצוצה דק
מעט צ’ילי חריף יבש / טרי

אופן ההכנה:

  • 1.מחממים סיר עם שמן סומסום, מוסיפים את השום, הג'ינג'ר ומאדים מעט. מוסיפים את הפטריות, שוקי העוף ושאר הירקות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
  • 2.מוסיפים את הסויה, מים ומביאים לרתיחה.
  • 3.מתבלים את המרק, מורדים את הלהבה ומבשלים 30 דקות או עד שכל הירקות מתרככים.
  • 4.כמה דקות לפני ההגשה מוסיפים את האטריות ואת כיסוני העוף.
  • 5.מעטרים בבצל ירוק, כוסברה וצ'ילי חריף ומגישים חם.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל