מרק אסיאתי עם כיסוני עוף
ramile
40 דק | בשרי | קל
רשימת מצרכים:
1כף שמן סומסום
2 כפות שמן קנולה
6 שוקי עוף
סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים (אפשר לשלב גם פטריות מיובשות)
2.5 ליטר מים
4 שיני שום כתושות
2 כפות ג’ינג’ר טרי מגורד
מעט צ’ילי חריף קצוץ דק
3 כפות סויה
מלח (לפי הטעם)
1 חבילת טורטליני עוף
1/2 חבילה פסטה קפואה טליוליני
להגשה:
בצק ירוק חתוכים לטבעות
כוסברה טרייה קצוצה דק
מעט צ’ילי חריף יבש / טרי
אופן ההכנה:
- 1.מחממים סיר עם שמן סומסום, מוסיפים את השום, הג'ינג'ר ומאדים מעט. מוסיפים את הפטריות, שוקי העוף ושאר הירקות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
- 2.מוסיפים את הסויה, מים ומביאים לרתיחה.
- 3.מתבלים את המרק, מורדים את הלהבה ומבשלים 30 דקות או עד שכל הירקות מתרככים.
- 4.כמה דקות לפני ההגשה מוסיפים את האטריות ואת כיסוני העוף.
- 5.מעטרים בבצל ירוק, כוסברה וצ'ילי חריף ומגישים חם.