מרק אפונה ורוסטביף שייטל

שף המוביל שאול בן אדרת יכין לנו מנה מפנקת ומחממת : מרק אפונה ורוסטביף שייטל

ramile
50 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 200 גר’ פרוסות שייטל דקות
  • 3 כוסות אפונה קפואה
  • 1 כוס אפונה סינית (אפונת שלג)
  • 1 ליטר ציר ירקות או ציר עוף
  • 8 גבעולי אספרגוס
  • 1 כוס פטריות שמגי
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1/4 כפית גרגירי כוסברה
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות נענע קצוצה
  • 3 יח’ עלי מרווה
  • 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1.בסיר, לאדות בצל קצוץ ושום עם 2 כפות שמן זית. להוסיף את האפונה, ואת הציר ולבשל עד לרתיחה. להוסיף נענע, פטרוזיליה ,מרווה ולתבל עם מלח פלפל.
  • 2. לטחון עם בלנדר מוט ידני את כל מרכיבי המרק למחית חלקה.
  • 3.במקביל במחבת עם 2 כפות שמן זית לטגן את הירקות הירוקים כ-2 דקות ולהניחם בצד. באותו מחבת לטגן את פרוסות השייטל כדקה מכל צד.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל